В Trash Talk – единствената книга за унищожаването на вашите съперници, която не

...
В Trash Talk – единствената книга за унищожаването на вашите съперници, която не
Коментари Харесай

„Trash Talk – единствената книга за унищожаването на вашите съперници, която не е пълен боклук“ 

В „ Trash Talk – единствената книга за унищожаването на вашите противници, която не е цялостен отпадък “ (Public Affairs), Рафи Кохан обрисува историята на спортните самохвалци и бърборещи, с цел да разбере за какво хвърлят обиди и какво реализират с това.

От „ викащи момчета “ и „ джокей на скамейка “ в бейзбола до „ пързаляне с шейни “ в крикета, приказките за отпадък проникват в множеството спортове. Всъщност, като се има поради, че датира от сполучливото тласкане на Голиат от Давид в Библията, това е „ може би истинският спорт “, написа Кохан.

Грубото говорене или „ съревнователна непочтителност “, както го назовават ​​някои социолози, може да бъде смешно или закачливо, нападателно или злобно, само че задачата му постоянно е една и съща: да подкопае съперниците.

Трябва да сте избран темперамент, с цел да го извършите.

Великата от WNBA и глупачка Даяна Таурази един път разказа себе си като „ добросърдечен гъз “, до момента в който Бъч Хармън, някогашен треньор на Тайгър Уудс, вярваше, че с цел да постигнеш великолепие, „ би трябвало да имаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР